COVID-19: За минулу добу встановлено новий антирекорд

Вересень 04, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Результати брифінгу Максима Степанова за 4 вересня

▪️ За минулу добу встановлено антирекорд як кількості нових випадків COVID-19 – 2723 особи, так і кількості госпіталізованих – 532 хворих. Також здійснено рекордну кількість тестувань – 49 785 досліджень, в тому числі методом ПЛР – 25 483.

▪️ Вчора Державна комісія з питань ТЕБ та НС переглянула поділ регіонів за рівнями епідемічної небезпеки COVID-19. “Червоний” рівень встановлено у 29 адміністративно-територіальних одиницях, “помаранчевий” — у 89, “жовтий” — у 139. Обмеження, передбачені для кожного рівня, вступають у дію 7 вересня.

▪️ Городенківський район Івано-Франківської області, який майже два тижні перебуває на “червоному” рівні, з 7 вересня переходить на “помаранчевий” рівень через покращення епідемічної ситуації.

▪️ Станом на 2 вересня в 315 закладах охорони здоров’я, які надають допомогу хворим на COVID-19, наявні 26 тисяч ліжок. В резерві ще 213 лікарень з майже 9 тисячами ліжок. Запасів у країні тест-систем для проведення досліджень на коронавірус вистачить на 1,5-2 місяці. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool