COVID-19: На сьогодні в лікарнях лікуються з підтвердженим діагнозом 7 467 хворих

Вересень 05, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 5 вересня

▪️ На сьогодні в лікарнях перебуває з підтвердженим діагнозом COVID-19 7 467 хворих, тоді як на середину липня таких було 3 500.

▪️ Заповненість ліжок хворими з підтвердженим діагнозом та підозрою на COVID-19 у Чернівецькій області складає 69%, Одеській – 65%, Івано-Франківській – 61%, у Тернопільській – 56%, Сумській – 53%, Хмельницькій – 52%, Львівській – 50%.

▪️ У травні цього року підписано угоду зі Світовим банком про позику на 135 млн доларів США. Ці кошти будуть використані на переобладнання та навчання персоналу відділень екстреної медичної допомоги опорних лікарень, придбання медичного обладнання і витратних матеріалів для запобігання COVID-19.

▪️ МОЗ наразі активно співпрацює з агенціями ООН щодо закупівлі медичного обладнання, витратних матеріалів та технічної допомоги лікарням та лабораторним центрам. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool