COVID-19: Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 172 особи. Одужали за добу 327 осіб, померли 13 осіб

Липень 06, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 6 липня

▪️ В Україні за минулу добу зафіксовано 543 нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 41 у дітей та 40 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 172 особи. Одужали за добу 327 осіб, померли 13 осіб.

▪️ За останню добу проведено 10 709 тестувань, з яких 6696 методом ПЛР, 4013 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській (104) та Закарпатській (54) областях та в місті Києві (59).

▪️ Сьогодні кількість хворих менша за останні три тижні, і МОЗ дякує тим, хто дотримувався епідеміологічних рекомендацій, надівав маску, дотримувався соціальної дистанції та використовував антисептики. Також МОЗ звертається до всіх громадян України й наголошує, що прості правила знижують ризик інфікування на COVID-19, а також рятують життя. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool