Чергові по переїздах Одеської залізниці зафіксували 232 випадки порушення водіями ПДР

Лютий 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

За 2016 рік черговими по переїздах розташованих в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» зафіксовано 232 випадки порушення Правил дорожнього руху, з них 98 випадків об’їздів шлагбаумів.

При цьому водії пошкодили 50 шлагбаумів. Крім того черговими по переїздах зафіксовано 134 випадки проїздів заборонного сигналу світлофору.

З метою профілактики забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах у 2016 організовано та проведено роз’яснювальні заходи на залізничних переїздах щодо дотримання водіями автотранспорту правил безпеки руху. Зокрема, працівниками дистанцій колії проведено 283 зустрічі (зокрема в школах та дитсячих садочках) на теми: "Забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах" та "Забезпечення безпеки руху на залізницях", при цьому охоплено аудиторію у 20 тис. 860 слухачів.

Працівники дистанцій колії розповсюдили понад 20 тис. "Пам’яток водієві транспортного засобу щодо проїзду через залізничний переїзд" з інформацією про причини та наслідки дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах через порушення водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Для попередження водіїв про наслідки порушення правил проїзду переїздів було встановлено 70 інформаційних щитів (бордів) біля регульованих переїздів. Встановлено 30 приховано встановлених відеокамери на переїздах з інформацією на щитах про ведення відеофіксації.

За 2016 рік черговими по переїздах розташованих в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» зафіксовано 232 випадки порушення Правил дорожнього руху, з них 98 випадків об’їздів шлагбаумів.

Разом з представниками місцевих органів Національної поліції залізничники здійснили 452 спільні рейди щодо перевіки дотримання водіями транспротних засобів вимог Правил дорожнього руху при перетині переїздів. В цілому збиток від пошкоджень рухомого складу та обладнання переїздів за 2016 рік становив 13 тис. 513 грн.

Робота щодо пропаганди безпеки дорожнього руху на залізничних переїздах на залізниці триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool