Банківські клієнти голосують за мобільність

Лютий 14, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

У лютому 2018 року кількість активних користувачів мобільного банку Privat24 вперше за історію розвитку віддалених банківських каналів перевищила число користувачів веб-версії електронного банку.

Як повідомив керівник «Центру електронного бізнесу» ПриватБанку Сергій Харітіч, на 10 лютого 2018 року кількість активних користувачів банківського додатка Privat24 для iOS та Android перевищила 4,8 млн осіб, у той час як веб-версією електронного банку Приват24 регулярно користуються близько 4 млн осіб.

За підсумками 2017 року кількість платежів клієнтів банку, здійснених через мобільний банк і веб-версію Приват24, досягла 549 млн. За словами Сергія Харітіча, у 2018 році банк планує збільшити обсяги транзакцій клієнтів через системи онлайн-банкінгу на 20% і представити абсолютно новий Приват24 для клієнтів усіх українських банків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool