АТО в обличчях

Липень 18, 2014 | Новини регіонів | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Боротьба за цілісність та незалежність держави стає переможною, якщо вона є всенародною. Нині гасло «Народ і армія єдині!» як ніколи є актуальним. І військовослужбовці Збройних Сил України демонструють зразки мужності та героїзму, патріотизму і відданості присязі. Це неабияк зміцнює довіру до війська у суспільстві.

Помітну зміну настроїв українців після звільнення українською армією за останні майже два тижні низки міст Донбасу від терористів добре помітно вже в Ізюмі дорогою до Слов’янська та Сіверська. А ще місяць тому, за словами військових журналістів, які працювали в зоні АТО, в Ізюмі в розмовах тамтешніх мешканців домінувала неоголошена війна, хоча там не чути постріли та вибухи. Але коли ти знаєш, що за 50-70 кілометрів від твоєї оселі лунають автоматичні черги, вибухи мін, ціна миру у свідомості людей зашкалює. Місцеві мешканці у Слов’янську, Сіверську та інших звільнених місцях, дуже добре розуміють глибину вислову «Поганий мир кращий за будь-яку війну». Вони вже знають, хто і що стоїть за гаслами лідерів так званих ДНР та ЛНР. Вони побачили тих «бандерівців», якими їх залякували, закликаючи боронити Донбас зі зброєю в руках, і багато що в їхній свідомості стало на місця. Бо саме підрозділи однієї з механізованих частин, визволили в минулий четвер Сіверськ, позбавили його мешканців від страху перед тероризмом і ризику бути вбитим за інакомислення. Мешканці міста, побачивши на центральній площі перед міськрадою військовослужбовців Збройних Сил України, поспішили до них, плакали і обнімали. І ніяка московська пропагандистська машина їх вже не переконає, що їхні оселі – є цілями для авіації і артилерії української армії. Адже вони побачили, хто підмінює поняття і відверто пропагую брехню, хто виявляє цинізм вищої проби, заміновуючи школи, примушуючи чоловіків воювати на їхньому боці під загрозою для їхніх сімей…
 

Фоторепортаж військового журналіста Вадима Ковальова

АТО в обличчях

АТО в обличчях

АТО в обличчях

АТО в обличчях

АТО в обличчях

АТО в обличчях


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool