18 вагонних уповільнювачів відремонтовано на Одеській залізниці у 2017 році

Лютий 15, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

За 2017 рік у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» було виконано капітальний ремонт 18 вагонних уповільнювачів.

Зокрема власними силами працівники Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку відремонтували 13 уповільнювачів типу РНЗ-3 станції Знам’янка.

На базі вагонного депо Одеса-Застава I вагонники спільно зі зв’язківцями виконали ремонт двох уповільнювачів типу КВ-3 для станцій Чорноморськ-Порт та Миколаїв.
Крім того, в умовах заводу для служби сигналізації та зв’язку філії було відремонтовано ще три уповільнювачі типу КЗ-3 ПК для станцій Одеса-Застава I та Одеса-Сортувальна.
Фахівців служби вагонного господарства зазначають, що ремонт уповільнювача є складним процесом, який за трудомісткістю дорівнює капітальному ремонту 19 піввагонів.

* Довідка
Вагонний уповільнювач є надважливим пристроєм на сортувальній станції, який регулює швидкість вагонів при скочуванні з гірки і забезпечує потрібний інтервал для безпечного переведення стрілок. Справна робота уповільнювача полегшує процес сортування вагонів, знижує експлуатаційні витрати та забезпечує безпеку сортувального процесу.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool