Звернення секретаря міської ради Івана Марковського до мешканців міста

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1603 | Коментарі: 0

Шановні мешканці міста!!!

 

З метою всенародної підтримки українського війська, постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2014 року №100 здійснено випуск казначейських зобов’язань “Військові”.
21 травня 2014 року Ощадбанк України розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові» серії В номінальною вартістю 1000 гривень, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на підтримку української армії.Строк обігу казначейських зобов'язань «Військові» – 24 місяці (2 роки). Ставка за казначейськими зобов’язаннями «Військові» становить 7% річних.
Казначейські зобов'язання – це різновид державних цінних паперів, що розміщуються серед фізичних осіб на добровільних засадах, дають право на отримання доходу і погашаються державою на умовах, передбачених при їх розміщенні.
Інвестування в казначейські зобов’язання «Військові» - не лише стовідсотково гарантований державою дохід, але і вклад у вільне майбутнє України, впевненість у завтрашньому дні, мирне небо над головою. А це коштує набагато більше за кілька сертифікатів.
Висловлюючи глибоке занепокоєння станом справ у східних областях України прошу виявити бажання щодо допомоги нашим військовим захисникам, придбавши казначейські зобов’язання «Військові». Цим ви продемонструєте підтримку українським солдатам, які невтомно борються за наше спільне мирне майбутнє в гарячих точках нашої країни.
З інформацією про умови придбання та строки погашення казначейських зобов’язань “Військові” можна ознайомитися на офіційному сайті АТ «Державний ощадний банк України» http://www.oschadnybank.com/

Уся Україна єднається задля підтримки Збройних сил України.

Секретар міської ради  І. Марковський
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool