Звернення правління обласної Спілки журналістів до Кіровоградської обласної дирекції «Укрпошта»

Березень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

В.о. директора Кіровоградської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Чеграхчі Сергію Геннадійовичу

Протягом січня-лютого 2014 р. до обласної організації НСЖУ від багатьох редакцій газет нашої області надходили і надходять повідомлення, скарги, звернення, що Кіровоградська обласна дирекція УДППЗ «Укрпошта» не виконує взяті на себе зобов’язання. А саме: не повертає отримані кошти за проведення передплати періодичних видань на 2014р. згідно з укладеними договорами. У більшості регіонів України ці кошти вже повернули.
Це, на думку друкованих ЗМІ та правління обласної Спілки журналістів, є причиною певних збоїв у фінансовій діяльності редакцій.
Враховуючи ці скарги, звертаємося до Вас, як до в.о. директора обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта», аби Ви доклали всіх зусиль і виконали ті зобов’язання, які зафіксовані в укладених договорах. У протилежному випадку ми вимушені будемо звернутися до керівництва УДППЗ «Укрпошта», аби воно дало належну оцінку виконанню Вами взятих на себе зобов’язань. А в разі невиконання цих зобов’язань, надаватимемо правову допомогу редакційним колективам при вирішенні цих спірних питань у судах.

Звернення прийнято на засіданні правління обласної Спілки журналістів 27 лютого 2014р.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool