Звернення головного міліціонера Кіровоградщини до мешканців області!

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини та гості області!

Події на Сході нашої держави та надзвичайні події, пов’язані з терактами, що сталися в кількох областях України, змушують працівників правоохоронних органів вживати додаткових заходів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян.
У період травневих свят в УМВС області працюватиме оперативний штаб, створено додаткові групи швидкого реагування, у посиленому режимі працюватимуть фахівці вибухотехнічної служби та кінологи, цілодобово чергуватимуть слідчо-оперативні групи, до яких увійдуть найдосвідченіші працівники.
Для належної організації роботи з охорони громадського порядку вже переглянуто дислокацію міліцейських патрулів. Усі вони будуть наближені до місць масового перебування населення. Постійно перевірятимуться будівлі торгівельних комплексів, розважальних закладів, інші об’єкти інфраструктури, у тому числі громадський транспорт. Також збільшиться кількість екіпажів Державтоінспекції, які працюватимуть над виявленням та недопущенням ввезення на територію області зброї та вибухівки.
Я звертаюся до усіх вас і закликаю бути уважними один до одного. Звертайте увагу на присутність підозрілих осіб, залишені без нагляду паперові коробки, сумочки, валізи, все те, що може бути схожим на вибуховий пристрій і становити загрозу для оточуючих.
Якщо ж ви виявили предмет, який викликає підозру, не будьте байдужими і обов’язково повідомте про «знахідку» до органів внутрішніх справ за телефоном «102».
За можливості попросіть присутніх відійти від виявленого об’єкту на безпечну відстань та дочекайтеся приїзду слідчо-оперативної групи.
Щиро сподіваюся на порозуміння та наголошую на тому, що відповідальне ставлення, пильність та обережність є запорукою вашої безпеки.

Т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області Миколи Павленка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool