Зустрічайте «Дюймовочку»

Листопад 26, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Постановку вистави «Дюймовочка», за однойменною казкою Г.Х.Андерсена, давно мріяв здійснити колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. А рік тому, знайшовши чудову драматургічну версію твору (інсценізація заслуженого артиста України В.Бугайова), лялькарі вирішили, що час настав.

Працювали над виставою майже півроку. Постановочна група у складі художника-сценографа Оксани Шарій та режисерів-постановників - Вікторії Ставріаніді-Стогодюк, заслуженої артистки України, і Евеліни Новопашеної тривалий час намагалися віднайти смачні родзинки образів казкових персонажів, щоб створити справжню ліричну феєрію.

Значний внесок у формування цілісної картинки додав і композитор Володимир Бабіюк, який написав одинадцять оригінальних пісень і музичних акцентів.

Неабияк старалися вкласти частинку душі у казкові образи талановиті актори – заслужений артист України Геннадій Стогодюк, Максим Борисов, Іван Кучерук, Інна Кущ та Олена Бєляєва. Роль головної героїні постановники довірили молодій актрисі Тетяні Бричці(Сафроновій), яка майстерно виконує усі творчі настанови режисерів.

І ось, нарешті, у будинку казок незабаром з’явиться на світ нова чарівна мешканка – тендітна Дюймовочка.
Прем’єра вистави запланована на неділю, 27 листопада, початок – о 12.00. Хто бажає познайомитися з маленькою красунею, завітайте до театру ляльок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool