Зустрічаймо Бібліовесну!

Березень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка готує черговий сюрприз своїм відвідувачам! Хочеш дізнатися більше – тоді стань учасником акції «Святкуймо разом з бібліотекою». Цього разу запрошуємо відзначити 8 Березня – Міжнародний жіночий день.

В програмі святкування:

- майстер-клас «Весняні листівки власноруч». Працівники бібліотеки допоможуть Вам створити оригінальну вітальну листівку з нагоди «жіночого» свята. Захід відбудеться 2 березня о 14.00. Також можливе проведення заходу на замовлення.

- 6 березня о 12.30 год. в приміщенні бібліотеки (2-й поверх, відділ мистецтв) відбудеться конкурсна програма «Дівчина - Весна». В програмі заходу - цікаві конкурсні змагання між жіночими командами шкіл міста.
Гості свята: - вихованці Центру дитячої та юнацької творчості «Надія» НВО ЗОШ І-ІІІ ст. № 18 та вихованці Дитячого юнацького центру «Сузір'я» НВО ЗОШ І-ІІІст. № 20.

Партнери акції:
- Центр здоров’я «Драйв»;
- Регіональний представник компанії «Oriflame» (адреса офісу: вул. Черновола 45/83).

Інформаційний партнер:
- Інтернет-видання «Fotoinform»

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка за адресою:
м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15
тел.: 22-66-01, 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна
095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool