Зросла виручка від приміських пасажирських перевезень по Одеській залізниці

Липень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

За підсумками проведення «Місячника по підвищенню доходності від перевезення пасажирів у приміському сполученні» на Одеській залізниці отримання виручки до рівня минулого року становить 108,6%.

У ході проведення місячника представники служби приміських пасажирських перевезень перевірили 2 тис. 654 станції, посадкові платформи, вокзали. Було організовано та проведено 127 перевірок приміських поїздів. Для оформлення проїзних документів до квиткових кас було відправлено 6 тис. 905 пасажирів. Контролери виявили та вилучили 870 прострочених квитків, 2 недійсних пільгових посвідчення, 52 підроблених абонементних квитка.
Нагадаємо, що з 12 травня поточного року посадковими бригадами, провідниками для недопущення до посадки у поїзд пасажирів без проїзних документів та виявлення і вилучення підроблених посвідчень, які дають право на оформлення безкоштовного чи пільгового проїзного документа, недійсних абонементних квитків тривала активна робота одеських залізничників.
Слід зазначити, що проведений на Одеській залізниці місячник мав за мету підвищити фінансову дисциплінованість пасажирів, які користуються приміськими поїздами, а також перевірити якість роботи залізничників, задіяних у цьому сегменті пасажирських перевезень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool