«Зорепад» в Кіровоградській виправній колонії

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

В Кіровоградській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в області (№6) відбулося, вже традиційно запроваджене, урочисте привітання персоналу служби з присвоєнням первинних та чергових спеціальних звань.

Під час зустрічі шість співробітників отримали привітання та побажання від начальника установи Вадима Скубіліна щодо необхідності сумлінного ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, що є як ніколи важливим, коли країна переживає особливо важкий для неї період.
Крім того, увагу молодих фахівців, які щойно отримали офіцерські звання, акцентували на тому, що саме на них наразі покладені великі надії щодо створення іміджу та розвитку пенітенціарної системи.

Сектор по роботі з особовим складом Кіровоградської виправної колонії (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool