Знову розбійний напад на Кіровоградщині

Грудень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

В Ульяновському районі раніше судимий 42-річний чоловік наніс тілесні ушкодження знайомому та відібрав у нього 1000 гривень. Правоохоронці проводять за цим фактом розслідування.

До відділення поліції з повідомленням про подію звернувся 48-річний потерпілий.

«Попередньо встановлено, що чоловік, який у зв’язку з хворобою пересувався за допомогою палиці, запропонував знайомому піти з районного центру до села, щоб отримати пенсію. На зворотному шляху товариші зайшли до кафе, де розпивали алкоголь. Згодом після частування чоловіки разом попрямували додому. По дорозі молодший попросив у старшого пару сотень у борг, на що отримав відмову. Тоді зловмисник вирішив відібрати гроші – кілька разів ударив потерпілого, вирвав з рук тисячу гривень та залишив його безпомічного під парканом. Чужі кошти у подальшому нападник витратив на алкогольні напої», - розповів начальник Ульяновського відділення поліції Ігор Яковлев.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, йому загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool