Знову на Кіровоградщині вилучили марихуану

Грудень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1379 | Коментарі: 0

Висушені нарковмісні рослини вдома зберігав 59-річний мешканець Олександрівського району. Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

«Під час проведення огляду домоволодіння жителя населеного пункту правоохоронці виявили на горищі господарської будівлі два мішки з рослинною речовиною, а також частини сухих рослин на підлозі. За висновком експертизи, вилучене є особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною, вага якої складає понад 2,6 кілограма», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.

За словами чоловіка, зілля він зберігав для використання у лікувальних цілях.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool