Знову гинуть пішоходи

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Наїзди на пішоходів є найсерйознішим видом дорожньо-транспортних пригод. Людина від зіткнення з транспортним засобом отримує множинні травми, часом не сумісні з життям. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Так, 22 жовтня 2011 року близько 22.00 год. в м. Гайвороні по вул. Гайворонській 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Ваз 2109», здійснив наїзд на пішохода, який не очікувано вийшов на проїзну частину.

В результаті ДТП 93-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження з якими був доставлений до Гайвронської ЦРЛ, де помер в реанімаційному відділенні.

Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до учасників дорожнього руху.

Шановні пішоходи! Переходьте вулицю на позначених пішохідних переходах або там, де рух регулюється світлофором.
Ні в якому разі не перебігайте дорогу перед транспортними засобами, що рухаються, адже це може призвести до невиправної біди.
Будьте особливо уважні та обережні, рухаючись по дорозі в темний час доби та в умовах недостатньої видимості.
Одягайте одяг з світловідображаючими елементами, що вчасно можуть помітити водії.

Шановні водії! Постійно виявляйте попередженність у відношенні до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі.

Пам’ятайте, що дотримання Правил дорожнього руху допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool