Знову фестивалять кіровоградські лялькарі

Жовтень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

18-19 жовтня 2012 року Кіровоградський академічний обласний театр ляльок бере участь у ІІ театральному фестивалі «Мереживо казкове», який проходить у м. Черкаси.

Цього разу кіровоградські лялькарі представлять виставу для дітей за п’єсою та у постановці Віталія Гольцова «Вовченятко з казкової торби», у якій по кілька різнопланових ролей грають двоє акторів: Евеліна Новопашена та Максим Борисов.
У зв’язку із невеликою кількістю місць глядацької зали Черкаського театру, програмою фестивалю передбачено подвійний виступ кожного колективу: для журі, яке складається із представників кожного театру-учасника, та для міського глядача.
На фестивалі будуть вручатися дипломи у дев’яти обов’язкових номінаціях та за оригінальність виконання. Побажаємо успішного виступу нашим митцям.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool