Зниклого 7-річного хлопчика відшукали кропивницькі патрульні

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Вчора близько 20-ї години інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Декабристів пішла з дому та не повернулася 7-річна дитина. На місце події одразу прибув автопатруль.

Інспектори з'ясували, що за вказаною адресою проживає багатодітна родина. Поки батько був на роботі, матір залишила свого сина на двох його старших сестер, а сама пішла до дитячого садка за п'ятьма іншими дітьми. Коли ж матір повернулася додому, сина дома вже не було.

Інспектори встановили прикмети хлопчика, передали їх через радіоефір іншим патрулям та почали відпрацьовувати прилеглі території. Схожу за прикметами дитину з кошеням у руках помітили інспектори на вулиці Островського.

Виявилось, що хлопчику наодинці стало самотньо і він вирішив поїхати до бабусі. Але на автобусній зупинці він злякався і розгубився. Єдиною втіхою для нього стало бездомне кошеня, яке він знайшов поруч. Надалі щасливу, але налякану дитину інспектори повернули матері.

Для встановлення всіх обставин патрульні викликали на місце події слідчих.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool