Знаряддям злочину виявилася звичайна палиця

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 57-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків районного центру виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 46-річний місцевий житель. Також оперативники з’ясували обставини трагедії. Напередодні чоловік завітав до знайомого, який винаймав житло у місцевого жителя. Господар перебував у стані алкогольного сп’яніння і просто на подвір’ї затіяв з гостем сварку, у ході якої ударив його дерев’яною палицею кілька разів по голові. Потерпілий від отриманих тяжких травм під ранок помер.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
А наприкінці вересня у цьому ж районному центрі сталася схожа трагедія. Двоє місцевих жителів 47 та 33 років на ґрунті особистих неприязних відносин посварилися. Під час з’ясування стосунків старший чоловік намагався ударити молодшого ножем. Той, у свою чергу, обороняючись, схопив із землі палицю та ударив нею опонента по голові. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого несумісними з життям – через кілька діб він помер у лікарні.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 118 КК України (умисне вбивство, вчинене при перевищенні меж необхідної оборони…), санкцією якої передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі до двох років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool