Знам’янський район: за безпеку в домівках відповідають господарі

Серпень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1644 | Коментарі: 0

Як свідчить статистика, більша половина пожеж, які фіксуються на території Кіровоградщини, виникають саме у житловому секторі.

Винуватці, як правило, самі господарі, які часто нехтують пересторогами рятувальників, свідомо чи мимохіть порушуючи правила протипожежної безпеки. Для деяких такі «жарти з вогнем» закінчуються трагічно. Хоча в сьогоднішніх економічних умовах навіть невеликі матеріальні збитки також добре «б’ють по кишені».

Щоб попередити надзвичайні події у оселях мешканців області, працівники пожежно-рятувальної служби продовжують проводити профілактичну роботу. 6 серпня такий рейд відбувся у спальному мікрорайоні м. Знам’янки. Рятутувальники здіснили обхід будинків житлового масиву, поспілкувались з городянами, нагадали, як потрібно користуватись газом, електричним струмом, відкритим вогнем у побуті, щоб не впустити до оселі «червоного півня». Також працівники служби порятунку міста залишили у кожній квартирі листівки застерігаючого змісту з правилами протипожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool