Знам'янській бальнеологічній лікарні - 50 років.

Червень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Рівно 50 років тому розпочав свою роботу один з кращих багатопрофільних лікувально-реабілітаційних закладів області – КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня». 

Головною родзинкою цього лікувального закладу є застосування у процесі оздоровлення природної радонової води, яка має цілющі властивості.

Завдяки цьому забезпечується лікування широкого спектру хвороб серцево-судинної та нервової систем, захворювань шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи, проводиться високоефективне лікування захворювань і травм опорно-рухового апарату. Щороку курс лікування та реабілітації тут проходять від 4,5 до 5 тисяч пацієнтів з різних регіонів України, а також з інших країн, зокрема, з Канади, США, Італії, країн Східної Європи.

В урочистих заходах з нагоди піввікового ювілею медичного закладу взяли участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. Знаковою подією стало відкриття пам’ятної дошки на честь першого головного лікаря обласної бальнеологічної лікарні Ганни Василівни Шандри, яка брала активну участь у створенні лікувальної установи і присвятила їй більшу частину свого життя.

Рівно 50 років тому розпочав свою роботу один з кращих багатопрофільних лікувально-реабілітаційних закладів області – КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня».

У вітальному слові до колективу бальнеологічної лікарні Сергій Кузьменко відзначив, що свою популярність заклад отримав не лише завдяки унікальному поєднанню помірного клімату і цілющої води, а також завдячуючи людям, які там працюють, їх надзвичайній турботі про пацієнтів, та високому рівню медичних послуг.

З нагоди 50-річчя від дня створення комунального підприємства «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня» та за вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, спільною почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради, нагрудним знаком і премією відзначено лікаря Петра Наконечного, почесною грамотою облдержадміністрації – лікаря Людмилу Наконечну, подякою облдержадміністрації – медичних сестер Валентину Пригодницьку, Аллу Філіпченко та робітника Надію Лисакович. Обласні відзнаки кращим медичним працівникам обласної бальнеологічної лікарні вручили голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Також, Сергій Кузьменко вручив директору КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня» Володимиру Джулаю сертифікати на 10 сучасних телевізорів для потреб закладу.

По завершенні урочистостей, голова облдержадміністрації оглянув приміщення медичної установи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool