Знам’янські вогнеборці здійснили відпрацювання місць відпочинку громадян

Серпень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 597 | Коментарі: 0

Зважаючи на страшну статистику загибелі людей під час купання у відкритих водоймах України, рятувальники Кіровоградщини докладають зусиль, щоб переконати якнайбільшу кількість громадян відповідально ставитись до власної безпеки.

7 серпня знам’янські вогнеборці здійснили відпрацювання місць відпочинку громадян біля водойм.

Вкотре рятувальники інформували відпочивальників про кількість зафіксованих нещасних випадків та переконували заходити у воду із адекватним сприйняттям власних сил, можливостей як пловців та зважати на особливості конкретної водойми.

Слід пам’ятати, що дорослі – свідомо чи ні демонструють певну модель поведінки у різних ситуаціях перед власними та чужими дітьми.

Нерозважливість, хизування здібностями пірнати з небезпечної висоти у воду, запливати на далекі відстані тощо – викликає у дітей прагнення повторити «подвиги» дорослих. А це майже неминуче призведе до нещастя.

Про усе це рятувальники спілкувались із людьми біля води та роздавали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool