Знам'янщина готується провести 2-й «Чута-фест»

Серпень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

Вчора на території музею під відкритим небом "Гайдамацька Січ", що у с. Цибулевому Знамянського району відбулося виїзне засідання районного організаційного комітету з підготовки та відзначення відкритого районного свята народної творчості «Чута-фест».

Члени оргкомітету обговорили низку організаційних питань проведення фестивалю у 2017 році, зокрема, приведення до належного стану транспортних шляхів, упорядкування територій, прилеглих до "Гайдамацької січі", налагодження енергозабезпечення, торгівлі, розміщення гостей свята.

Цього року відкриття "Чута-фест" заплановано на 19 серпня. Організатори свята – Знам'янська райдержадміністрація та Цибулівська сільська рада. Метою фестивалю є відновлення традицій культури та побуту, а також старих ремесел села.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool