Зміни, які чекають на платників ПДВ з 1 січня 2012 року

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Згідно з Податковим кодексом України, платники податку на додану вартість – продавці, у яких сума податку на додану вартість в одній податковій накладній становить понад 10 тисяч гривень, зобов’язані з 1 січня 2012 року включати такі накладні до Єдиного реєстру податкових накладних. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Нагадаємо, податкові накладні з ПДВ на суму понад 1 млн. грн. вносяться до реєстру з 1 січня 2011 року, на суму понад 500 тис. грн. – з 1 квітня 2011 року, на суму понад 100 тис. грн. – з 1 липня 2011 року.
Податкова накладна, в якій сума податку на додану вартість не перевищує 10 тисяч гривень, не підлягає включенню до Єдиного реєстру податкових накладних.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool