Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Днями у приміщенні кібернетико-технічного коледжу пройшов КВН під гаслом «Запобігти. Врятувати. Допомогти» серед студентської молоді Кіровограда. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

9 команд, 69 учасників, які представляли кооперативний коледж економіки і права, національний технічний університет, машинобудівний коледж, комерційний технікум, кібернетико-технічний коледж, Державний педагогічний університет, будівельний і медичний коледжі, та сотні вболівальників вщерть заповнили святково прибрану залу. Змагання веселих і кмітливих знавців правил безпечного життя проводиться вже дев’ятий рік поспіль, що помітно відображається на рівні підготовки команд, дотепності жартів та їх змістовності. Ініціаторами проведення заходу є обласні управління Держтехногенбезпеки та МНС за активної підтримки управлінь освіти і науки, культури і туризму, сім'ї та молоді обласної державної адміністрації.
Вже декілька років поспіль веде конкурсну програму, підбадьорює учасників та створює невимушену дружню атмосферу Марія Мельник. Розпочали КВН вихованці дитячого будинку «Барвінок», які «запалили» зал своїм веселим таночком.
Програма КВК традиційна. Перший конкурс - «Привітання». Тут учасники мали можливість найбільш красномовно продемонструвати свою дотепність, гумор та артистизм. Другий конкурс – «Розминка». Розминалися учасники, ставлячи питання командам - суперницям на тему безпечної життєдіяльності. Не зважаючи на серйозність теми, слід було враховувати, що це все-таки гра КВН. Та і тут учасники були на висоті. На завершальному етапі конкурсної програми необхідно було прорекламувати первинні засоби пожежегасіння. І з цим завданням молодь впоралася успішно.
Слід зазначити, що весна та юний вік учасників змагань, вплинули на зміст жартів. Тож, крім основної теми – теми безпечного життя, червоною ниткою майже через кожен виступ пройшла тема кохання.
Найактивніше підтримували своїх вболівальники команд «МЧСник», «Бюджет» та «Меdidas».
Суворо, але справедливо оцінювало виступи команд поважне журі на чолі з Андрієм Богдановичем, першим заступником генерального директора Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. До складу суддівської команди також ввійшли Микола Леськів, помічник начальника управління з питань взаємодії із органами державної влади, ЗМІ та зв’язків з громадськістю УМНС України в Кіровоградській області, Валентина Шабала, начальник відділення зв’язків з громадськістю Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області, Тамара Самиляк, директор поліграфічно-видавничого центру «Імекс-ЛТД», Олена Олєннікова, заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації та Наталія Долгополова, завідуюча методичним відділом Кіровоградського обласного центру дитячо-юнацької творчості.
За оцінками журі переможцем конкурсу другий рік поспіль стала команда «МЧСник» комерційного технікуму, а її капітан Любов Кононова одностайно визнана «Міс КВН 2012». У номінації найкраща командна робота журі відзначило команду Державного педагогічного університету «Наївність». Капітан команди Кирило Мельник здобув титул «Містер КВН 2012». Найкраще розкрили тему безпечної життєдіяльності КВНівці з медичного коледжу – команда «Меdidas». Високо оцінено дотепність «Збірної машинобудівного коледжу» - вони і стали найдотепнішими. А найкраще прорекламували первинні засоби пожежогасіння учасники команди «Бюджет» кібернетико-технічного коледжу.
Команди-лідери отримали призи, решта – грамоти за участь у КВН. Не залишилися без нагород і ті, хто допомагав студентам у підготовці до заходу, їхні педагоги, яким вручено подяки та подарунки.
Вітаємо усіх учасників гри з вдалими виступами та бажаємо подальших успіхів на ниві безпеки та гумору. Сподіватимемося, що зайве нагадування правил безпечної поведінки, насправді, не буде зайвим. І всі учасники дійства будуть вірними прихильниками життя без небезпек та надалі пропагуватимуть такий спосіб життя серед молоді.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

Змагання кмітливих і веселих знавців правил безпеки (фоторепортаж)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool