Зловмисника, який вчинив тяжкий злочин у Кіровоградській області, поліцейські затримали на Київщині

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

В одному з сіл Добровеличківського району у серпні двоє місцевих жителів під час розпиття алкогольних напоїв побилися. Молодший завдав старшому тілесних ушкоджень, від яких настала смерть потерпілого. Після скоєного чоловік із місця події втік. Працівники поліції розшукали зловмисника на території Київської області.

Повідомлення про подію надійшло до відділення поліції від сільського голови. Прибувши за викликом, поліцейські виявили у будинку тіло 43-річного місцевого жителя. За висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала від численних тілесних ушкоджень.

У ході першочергових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника та обставини злочину. 35-річний місцевий мешканець перебував удома в односельця, де вони разом розпивали алкоголь. Згодом між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість завдав господарю декілька ударів руками та ногами в різні частини тіла. У результаті потерпілий помер.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
«Зловмисника працівники місцевого відділення спільно з колегами з обласного главку поліції розшукали та затримали на території Київщини.

Йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років», - розповів т.в.о. Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.
У даний час вирішується питання про обрання стосовно особи міри запобіжного заходу.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool