Зловмисник ломатою вбив старенького дідуся

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Працівники Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 39-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Як встановили правоохоронці, підозрюваний близько 5-ої години ранку прийшов до будинку 83-річного односельчанина, щоб позичити гроші на оковиту. Чоловік раніше вже брав у борг в пенсіонера, і був навіть випадок, коли односельчанин намагався відібрати гроші силою. Тоді старенькому вдалося покликати на допомогу сусіда, що і стало для нього порятунком. Цього разу все обернулося трагедією.
Зловмисник вийняв скло у вхідних дверях, відчинив їх, зайшов до помешкання і почав гукати пенсіонера. Той прокинувся від сторонніх звуків, та, побачивши в оселі невідомого, злякався. Дідусь намагався захиститися обломком лопати, яку під час сну тримав біля ліжка.
Чоловік вихопив із рук старенького господарський інструмент та завдав ним кілька ударів потерпілому. Після того, як він упав на ліжко і більше не підводився, зловмисник розпалив пічку та вкинув обломок лопати у вогонь. Потім «гість», присвічуючи собі шматком запаленого паперу, обнишпорив будинок, але не знайшовши ніяких коштів, з місця події втік…
Вранці до райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупу господаря будинку. У ході огляду на тілі потерпілого правоохоронці виявили кілька рубаних ран голови та численні опіки, які стали для дідуся смертельними.
Підозрюваного працівники міліції затримали у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool