Злочинець утік із місця події за межі Кіровоградщини, але був розшуканий поліцейськими

Серпень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Злодія під час спроби обікрасти помешкання жительки одного з сіл Олександрійського району помітила власниця домоволодіння. Чоловік утік із місця події за межі Кіровоградщини, але був розшуканий поліцейськими.

До відділення поліції з повідомленням про злочин звернулася 37-річна потерпіла. Жінка розповіла, що незнайомець намагався скоїти крадіжку її майна.

Поліцейські з’ясували, що з території подвір’я злодій спробував викрасти два велосипеди, мідний кабель, металевий домкрат, балонний ключ та металеві тиски. Коли зловмисник намагався металевим предметом відчинити вхідні двері в будинок, був помічений власницею, після чого зник у невідомому напрямку.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника та затримали його в сусідній області. 29-річний місцевий житель довготривалий період часу знаходився у розшуку за аналогічні злочини. Злодію оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб», - повідомив начальник Олександрійського відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool