«Зірка» зіграє із «Зенітом»

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Завтра кіровоградська команда на турецькому зборі проведе товариський матч.

Суперником «Зірки» буде російська команда «Зеніт» (Іжевськ). Автономна установа Удмуртської Республіки «Футбольний клуб «Зеніт-Іжевськ» створено 14 лютого 2011 року на базі існуючої спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу. Діяльність нової установи пов'язують із системним розвитком футболу в регіоні, головні його напрямки - це підготовка спортивного резерву з футболу та участь від імені Удмуртської Республіки у всеросійських спортивних змаганнях. У турнірах різного рівня під єдиним біло-синім прапором клубу виступають команда майстрів, жіноча команда та команди, сформовані з учнів спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву по віку.

Зазначимо, що після тридцяти турів в другій російській лізі «Зеніт» має 36 очок й посідає десяту сходинку в турнірній таблиці. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool