«Зірка» взяла реванш в ФК «Львів»

Серпень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1689 | Коментарі: 0

ФК «Львів» - «Зірка» 1:3

Вже перша атака гостей завершилася забитим м’ячем: Андрій Порошин віддав передачу Кочурі, який вийшов один на один з голкіпером суперника Андрієм Череднюком і був з-заді збитий захисником ФК «Львів» - стовідсотковий пенальті. Вирок впевнено виконав сам потерпілий – Олександр розвів м’яч та голкіпера по-різним кутам воріт. Забивши досить швидкий м’яч, кіровоградці змусили оборону суперника нервувати. Так вже в першій десятихвилинці зустрічі мав забивати Андрій Порошин, але він не очікував помилки від голкіпера суперника, котрий не влучив по м’ячу, і нападник «Зірки» ледь дотягнувшись до м’яча, пробив біля штанги воріт «Львова».

На початку другого тайму гості декілька раз змусили проявити голкіпера «Львова» свою реакцію: Андрій Череднюк двічі після ударів Олександра Кочури та Івана Рудницького врятував свою команду від пропущеного м’яча. А можливість забити другий м’яч Іван та Олександр мали чудову. На 60-ій хвилині матчу голкіпер господарів був безсилий зберегти свої ворота недоторканими. Тарас Дурай на ліній штрафного майданчику звільнився від опіки двох гравців суперника і пробив точно в лівий нижній кут воріт львів’ян. Але не довго тримався в матчі рахунок 2:0: господарі в суперечливому епізоді відквитали один м’яч. Футболіст «Львова» в центрі поля грубо зіграв проти Олега Давидова, вдаривши ззаду по ногах, і мали фіксувати порушення правил та давати жовту картку порушнику (такої думки притримувалися і місцеві вболівальники), але головний арбітр матчу тернопільчанин Андрій Яблонський дав грати далі: Сергій Чапко увірвався в штрафний майданчик «Зірки» і потужно пробив у дев’ятку воріт.
Після забитого м’яча господарі заграли активніше в атаці, відрядивши великі сили вперед, що давало більше простору кіровоградським гравцям атаки. Підопічні Анатолія Бузніка грали більше на контратаках, і вони в них виходили досить гострими. Так, подачу Рудницького замикав головою Олександр Батальського – м’яч пролетів вище воріт. Ще одну передачу Івана замикав Гулордава – м’яч після удару Левана пролетів повз ворота суперника. А на 78-ій хвилині Леван забив мяч після подачі кутового, але арбітр відмінним взяття воріт, вважаючи, що м'яч залишив в польоті межі футбольного поля. На 84-ій хвилині Леван мав чудовий шанс забити, але, отримавши передачу від Олександра Кочури, затягнув із ударом, почав обігравати захисників, в результаті чого відпустив м’яч і він прилетів в руки голкіперу «Львова». Та все ж через чотири хвилини Леван Гулордава свого досяг: скориставшись чудовим пасом Івана Рудницького Леван вийшов тет-а-тет з воротарем господарів і пробив повз нього точно у ворота суперника, встановивши остаточний рахунок зустрічі 3:1 на користь кіровоградської «Зірки».

за матеріалами сайту http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool