Зирка поступилась одному із лідерів першої ліги

Серпень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1621 | Коментарі: 0

В сьомому турі чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» завітала в гості до одного із фаворитів на підвищення у класі ФК «Металург» (Запоріжжя).

Головний тренер Ігор Жабченко дещо підкорегував склад команди, у порівнянні з попередніми матчами. Так, в лінії захисту Роман Бочкур та Андрій Бурдіян помінялися своїми позиціями: при Анатолію Бузніку Андрій займав місце на лівому фланзі, а Роман в центрі оборони. Флангові півзахисники Олександр Кочура та Богдан Поляхов допомагали своїм партнерам оборонятися, глибоко сідаючи назад. У центрі півзахисту розташувалися Олег Давидов, Тарас Дурай та Олександр Скляр. В нападі був лише Андрій Порошин. Ось таке розміщення футболістів «Зірки» було на старті звітного матчу.
Також не може не здивувати наших вболівальників лава запасних: вперше у сезоні на заміну готові були вийти три вихованці місцевого футболу. Це Дмитро Тітов, В’ячеслав Самойленко і Дмитро Осадчий, який напередодні звітного матчу поповнив склад нашої команди.
Господарі з перших хвилин старалися захопити ініціативу на футбольному полі і їм це вдалося. Кіровоградці, переважно грали другим номером, сподіваючись на свої контратаки. Уже в перші хвилини зустрічі Ігор Дудник завдавав небезпечного удару – м’яч пролетів вище воріт «Зірки». На шостій хвилині матчу гостро у воротарську «Зірки» прострілював Юрій Штурко - на щастя гостей, Олексій Бєлік не дотягнувся до м’яча, який вилетів в аут, пролетівши паралельно воротам кіровоградців. Через хвилину Олександр Скляр зі стандартного положення небезпечно подавав – Віталій Руденко ціною пошкодження ліквідував загрозу своїм воротам. Зазначимо, що голкіперу запоріжців хвилин п’ять надавали медичну допомогу, що «вилилося» у шість доданих хвилин до першого тайму матчу. А на 19-ій хвилині зустрічі після невдалого вибивання м’яча з власного штрафного майданчику гравцями «Зірки» туніський легіонер «Металурга» Мохамед Ашраф з лінії штрафного майданчику влучно пробив у нижній правий кут воріт Товта, відкривши рахунок в звітному матчі. До честі футболістів «Зірки», вони через дві хвилини зуміли відігратися. У швидкій контратаці Олександр Кочура та Олександр Скляр швидко пройшли половину поля суперника і Скляр з 15 метрів завдавав потужного удару, на який Віталій Руденко зумів зреагувати та першим на добиванні був Богдан Поляхов, котрий переправив м’яч у ворота запоріжців. На 25-ій хвилині гості ще одну зразкову контратаку провели. Олег Давидов передачею в центрі штрафної площадки знайшов Олександра Скляра, який, трішки згаявши час, відпасував на Поляхова – удар Богдана захисник господарів заблокував, і м’яч відскочив до Давидова - Олег пробив вище воріт Віталія Руденка.
В подальшому у першому таймі господарі володіли територіальною ініціативою, шукаючи щастя біля воріт Андрія Товта; кіровоградці гідно відповідали супернику, завдаючи по їх воротах досить небезпечні удари (пробивали Тарас Дурай і Олег Давидов). У складі господарі активно грав Жуніор, який вміло організовував швидкі переходи своєї команди з оборони в атаку. Так, Жуніор за хвилину до завершення основного часу першої половини зустрічі виконав розрізну передачу на Євгена Пісоцького і лише митті йому не вистачило, щоб дотягтися до м’яча, а міг півзахисник «Металурга» вийти тет-а-тет з Андрієм Товтом. А на другій компенсованій хвилині до основного часу першого тайму з передачі Євгена Пісоцького Олексій Бєлік в один дотик точно пробив у дев’ятку воріт гостей - 2:1. Неприємно було пропускати м’яч в «роздягальню».
На початку другого тайму наставник гостей Ігор Жабченко «освіжив» передню лінію своєї команди, випустивши на футбольне поле Олександра Батальського та Івана Рудницького, а через 12 хвилин потому і Левана Гулордаву. Зроблені заміни не змінили малюнок гри на полі: півзахист господарів перегравав суперника, створивши в першій половині другого тайму кілька небезпечних атак. Так, самовіддана гра Олександра Кочури завадила гравцям «Металурга» замкнути гостру передачу Євгена Пісоцького з флангу. На 61-ій хвилині матчу гості ледь не привезли собі м’яч, небезпечно по високій траєкторії відкидаючи «круглого» на Товта - Андрій зміг головою виграти боротьбу у нападника суперника. Через чотири хвилини Олексій Бєлік не реалізував вихід один на один із Товтом: Андрій у підкаті вибив м’яч з-під ніг Олексія. На 73-ій хвилині Олексій Бєлік увірвався у штрафний майданчик «Зірки» і ззаду, на думку арбітра, його зачепив Андрій Бурдіян, після чого Олексій впав, а арбітр призначив пенальті. Жуніор пробив у нижній правий кут воріт - Товт вгадав напрямок польоту м’яча, але не зміг його дістати. Після того як рахунок в матчі став 3:1 на користь запоріжського «Металурга», кіровоградська «Зірка» мала пару стовідсоткових шансів забити, але, на жаль, котре в нинішньому сезоні кіровоградців підвела реалізація. На 84-ій хвилині Іван Рудницький в падінні пробивав по воротах Руденка - Віталій з труднощами витяг м’яч з нижнього кута воріт. Через три хвилини новачок «Зірки» Дмитро Осадчий, який за мить до цього з’явився на футбольному полі, замінивши Богдана Поляхова, першим дотиком до м’яча у звітному матчі вивів Батальського один на один із Віталієм Руденком - Олександр не сильно пробивши точно у голкіпера суперника, змарнувавши чудовий шанс відзначитися. На жаль, на першій компенсованій хвилині матчу спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Після індивідуального проходу Жуніора м’яч отримав Євген Пісоцький, який із гострого кута влучно пробив по воротах кіровоградців, встановивши підсумковий рахунок зустрічі - 4:1.

Джерело: http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool