«Зимовий ярмарок» за участю представників підприємств установ виконання покарань у Кіровоградській області (фото)

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

З 12 по 15 лютого 2013 року (у м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 53/35) відбувся «Зимовий ярмарок».

На ярмарку були представлені зразки продукції підприємств та майстерень установ виконання покарань в області, а саме: пінопласт, цвях будівельний, плитка тротуарна в асортименті, брикет паливний, нарди, шкатулки дерев’яні, картини масляні на зрізі, набори для кухні, ікони, дрібний кухонний інвентар, хлібниці, рамки дерев’яні під фото. Найбільшим попитом користувалися предмети кухонного інвентаря (скалки, лопатки, ложки, дошки для нарізання продуктів), оскільки дерев’яні предмети визнані найбільш екологічно чистими.
При проведенні заходу поширювався роздатковий матеріал у вигляді прайс-листів з реквізитами підприємств.
Для надання консультацій на виставці були присутні представники управління ДПтС України в області та маркетологи підприємств установ виконання покарань.
Відділами маркетингу підприємств установ виконання покарань постійно проводиться рекламна робота з надання інформації щодо продукції, яка виготовляється та спектру послуг виробничого характеру. У січні 2013 року державним підприємством Олександрівського виправного центру (№104) встановлено рекламний біл-борд зразка ДПтС України. Постійно оновлюються прайс-листи, розміщується рекламна інформація на торгівельних сайтах в мережі інтернет. Завдяки цим заходам намітилася позитивна динаміка щодо зменшення залишків готової продукції на складах підприємств. У минулому році залишки продукції на складі підприємства Кіровоградської ВК (№6) зменшились на 23,4 тис. грн. Станом на 1 лютого 2013 року ця тенденція збереглася.

«Зимовий ярмарок» за участю представників підприємств установ виконання покарань у Кіровоградській області (фото)

«Зимовий ярмарок» за участю представників підприємств установ виконання покарань у Кіровоградській області (фото)


Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool