Зимові шкільні канікули у Кіровограді розпочнуться 29 грудня

Грудень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Шкільні канікули в закладах освіти Кіровограда розпочнуться 29 грудня і триватимуть два тижні. Про це повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко під час прес – конференції сьогодні, 23 грудня.

Виключення складатиме один заклад освіти – Педагогічний ліцей, який працюватиме за розпорядком роботи КДПУ. Тут зимові канікули триватимуть до 12 лютого.
Загалом, відзначила Лариса Костенко, навчальний процес у першому півріччі пройшов у відповідності із затвердженими планами. Не було збоїв ні з організацією навчання, ні з фінансування заробітної плати педагогів, ні з оплатою за енергеносії.
Щоб мінімізувати видатки на теплозабезпечення приміщень шкіл, кіровоградські школярі у першому семестрі щотижня відпрацьовували один додатковий день. Це дасть можливість продовжити весняні канікули з одного до трьох тижнів і, відповідно зарщадити, припинивши раніше опалення в закладах освіти, відзначила Лариса Костенко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool