Зі станції Одеса-Застава-1 відправлено демонстраційний поїзд «Вікінг»

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 лютого 2015 року, зі станції Одеса-Застава-1 відправлено повноскладовий демонстраційний поїзд «Вікінг» у рамках першої фази реалізації пілотних відправок контейнерів у напрямку Туреччина – Україна – Білорусь – Литва – Скандинавські країни.

Зазначений проект організовано сумісними зусиллями залізничних адміністрацій України, Білорусії, Литви.
Залізниця та Одеська філія УДЦТС «Ліски» сприяють реалізації проекту тим, що забезпечили завчасний огляд та подачу на контейнерні термінали Одеського порту порожнього рухомого складу – фітингові платформи інвентарного та власного парку для організації відправки контейнерів.
З Одеси поїзд «Вікінг» відправлено складом п’ять контейнерів: один – 40-футовий контейнер, який прибув з Туреччини, чотири 20-ти футові контейнери з Китаю та поповнено 53 порожніми цистернами Білоруської залізниці в попутному напрямку.
Успішна реалізація цього проекту, яка полягає у злагодженості технологічного процесу усіх представників логістичного ланцюга, дозволить не тільки зберегти існуючі обсяги контейнерних перевезень, а й сприятиме збільшенню перевезень вантажів у межах коридору Чорне море – Балтійське море з використанням технології контейнерного поїзда «Вікінг».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool