Журналістів запрошують на «Кулінарні битви»

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1821 | Коментарі: 0

«Кулінарні битви журналістів» – саме таку назву матиме конкурс із приготування страв на мангалі серед працівників засобів масової інформації, який відбудеться 6 квітня в Одесі.

 Захід заплановано провести в рамках Міжнародної виставки-фестивалю товарів і послуг для літнього відпочинку «Пляж». З пропозицією підтримати захід до голови НСЖУ Олега Наливайка звернулися ініціатори заходу – рекламне агентство «Експо Віват».
Як інформують організатори, кулінарний конкурс приурочений до майбутніх травневих свят і спрямований формування культури відпочинку на природі. Мета заходу – виявлення і популяризація кулінарних талантів серед звичайних людей, привернення уваги професіоналів до майстерності кулінарів-любителів, урізноманітнення роботи журналістів.
Під час конкурсу команди з представників ЗМІ повинні приготувати страву на мангалі. Збір команд відбуватиметься 5 травня, а безпосередньо змагання проходитимуть 6 травня. Зареєструвати команду (2 – 4 особи) можна з 1 до 31 березня.
Переможець конкурсу отримає головний приз, а всі учасники – дипломи та пам’ятні призи від партнерів і організаторів конкурсу.
Серед журі будуть провідні ресторатори України, професійні кухарі Одеси, керівники професійних кулінарних асоціацій, а також спонсори і партнери проекту, зокрема, і представники НСЖУ.

Детальні умови конкурсу – на сайті організатора – www. Expovivat.od.ua
Тел. Агенції «Експо Віват» +38 048 705 12 55, 788 04 00.
e-mail: info@expovivat.od.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool