Жорстоке вбивство і згвалтування літньої жінки на Кіровоградщині

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1344 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Знам’янської міжрайонної прокуратури завершено досудове розслідування резонансного кримінального провадження відносно двох раніше судимих мешканців села Суботці, які пограбували, зґвалтували та вбили жінку пенсійного віку.

Обвинувальний акт за ч.2 ст.115 (умисне вбивство), ч.4 ст.152 (зґвалтування), ч.4 ст.187 (розбій), ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.357 (викрадення офіційних документів) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд суду.
В ході досудового розслідування встановлено, що вказані особи проникли у дім 60-річної жінки побили її, заволоділи телефоном та банківською карткою, а один з нападників зґвалтував потерпілу. Після чого чоловіки скоїли вбивство жінки.
На даний час, підозрювані перебувають під вартою.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool