Житомирщина: ДТП - іноземець смертельно травмував жінку та утік з місця трагедії

Березень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Ця трагедія сталася у вечірній час на 125-му кілометрі автодороги Київ-Ковель біля с. Йосипівни, Малинського району, Житомирської області. До міліції надійшло телефонне повідомлення про те, що на дорозі під час дорожньо-транспортної пригоди загинула жінка.

Як повідомив начальник Малинського міськвідділу міліції Михайло Старовойт, за вказаною у повідомленні адресою невідкладно прибула слідчо-оперативна група, працівники якої почали огляд місця події. На місці трагедії було встановлено особу загиблої, нею виявилася 54-річна мешканка одного з сіл району. Згодом з’ясувалося, що в той злощасний вечір жінка поверталася додому зі столиці. На місці дорожньо-транспортної пригоди експерти виявили уламки та частини деталей автомобіля, яким, ймовірно, було збито людину. За ними правоохоронці встановили марку та колір автівки та зорієнтували на її розшук працівників зовнішніх нарядів міліції Малинського та сусідніх районів Житомирщини. – Орієнтування на розшук автомобіля «Лексус» чорного кольору отримали й працівники Державтоінспекції, - говорить начальник відділення ДАІ Малинського МВ УМВС Володимир Савченко. – За вісім кілометрів від місця ДТП на іншій автодорозі інспектори виявили автомобіль, що за зовнішніми ознаками відповідав орієнтуванню. Підозри правоохоронців посилилися, коли на виявленому автомобілі вони побачили значні механічні пошкодження, характерні для наїзду на перешкоду. Транспортний засіб був заблокований, а от водія в його салоні не було. Проте ще за кілька хвилин ДАІшники виявили чоловіка, який зізнався, що перебував за кермом «Лексуса» та скоїв ДТП. За словами затриманого, 26-річного громадянина іншої держави, він позичив автомобіль у друзів зі столиці, аби навідатися до родичів у м. Коростень Житомирської області. Дорожньо-транспортна пригода сталася, коли молодий чоловік вже повертався у столицю. У вечірніх сутінках він не помітив жінку, що перетинала проїзну частину дороги по пішохідному переходу. А коли зрозумів, що накоїв, злякався і втік. Наразі за фактом порушення правил безпеки, що призвели до смерті потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Чинне українське кримінальне законодавство за подібні дії передбачає від 3 до 8 років ув’язнення.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool