Жителю Кіровоградщини загрожує до десяти років ув’язнення

Серпень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Попередньо встановлено, що кілька місцевих жителів разом розпивали алкогольні напої. Згодом один з них пригадав, що в нього відбулася сварка з односельцем, і вирішив «закінчити» розпочату розмову. Товариші «підтримали» таку ідею.

Чоловіки прийшли до будинку 43-річного знайомого, пошкодили вхідні двері та зайшли всередину помешкання. Візит непроханих гостей закінчився для господаря трагічно. 24-річний опонент завдав йому численних тілесних ушкоджень, після чого, разом з компанією подався геть.
За висновками експертів, смерть чоловіка настала внаслідок перелому кількох ребер та травматичного шоку.
Наступного дня тіло потерпілого виявила місцева жителька. Жінка помітила відчинені двері будинку, зайшла всередину і, побачивши труп односельця, одразу зателефонувала правоохоронцям.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Голованівського РВ УМВС Андрій Лахтюк. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool