Жителям Вільшанки та Благовіщенського нагадали правила пожежної безпеки

Липень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

У рятувальників кожна пора року гаряча, адже небезпеки, як показує практика, мають сезонний характер.

Так, з початку літнього періоду гостро постають питання недопущення пожеж у природних екосистемах, збереження врожаю від знищення вогнем та запобігання нещасним випадкам на воді. Однак актуальним за будь-якої пори залишається питання запобігання пожежам та загибелі людей у житловому секторі. Тому рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу в цьому напрямку, аби застерегти жителів області від необачних вчинків, що призводять до втрати майна, а інколи навіть до травм, чи ще гірше – до загибелі.

14 липня фахівці районних підрозділів У ДСНС в області провели у смт Вільшанка та м. Благовіщенське профілактичне відпрацювання житлових секторів. Під час спілкування жителям районних центрів нагадали правила безпеки при користуванні побутовими електроприладами, порекомендувавши уникати перевантаження електромереж, газовим обладнанням та печами й грубками. Також не залишили поза увагою і питання спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, дитячі пустощі з вогнем. Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно.

У рятувальників кожна пора року гаряча, адже небезпеки, як показує практика, мають сезонний характер.

Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, загострили увагу рятувальники і на правилах поведінки під час відпочинку на природі. А для того, щоб у будь-який час можна було пригадати правила безпеки, співробітники Управління ДСНС в області залишили мешканцям застережні листівки і наголосили, що, коли непередбачувана ситуація у побуті виходить з-під контролю, потрібно не гаючи часу звертатись за допомогою до Служби порятунку.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool