Жителям Олександрівки і Знам’янки нагадали правила безпеки у побуті

Листопад 19, 2021 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині рятувальники посилюють роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Профілактичні заходи проводять з метою запобігання пожежам у житловому секторі, травмуванню і загибелі людей. Особливу увагу працівники Служби порятунку звертають на домівки, у яких для обігріву використовується пічне опалення.

18 листопада профілактичне відпрацювання відбулося у житловому секторі м. Знам’янка та смт Олександрівка.

Працівники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області нагадали громадянам, що в період опалювального сезону необхідно постійно тримати під контролем димарі, грубки та печі, перевіряти справність газового обладнання, стежити за станом електромережі, не перевантажувати її, а при наявності найменшого недоліку – запросити фахівців для усунення несправностей.
Жителі міста та селища отримали рекомендації не залишати електроприлади, газові плити увімкненими без нагляду та в жодному разі не використовувати їх не за прямим призначенням. Батькам рятувальники порадили дбати про безпеку власних дітей.

На завершення розмови надзвичайники надали громадянам застережні листівки з правилами безпеки та вказаним номером виклику пожежно-рятувальної служби.
 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool