Жителям Кіровоградщини повернуть кошти завдяки податковій знижці

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

За вісім місяців цього року мешканцями області подано понад 31 тисячу декларацій про майновий стан та доходи.

Аби отримати податкову знижку до територіальних органів доходів і зборів звернулось більше 2 тисяч громадян. Всього кіровоградцям планується повернути зі сплачених ними податків близько 1 мільйона 800 тисяч гивень.
Нагадуємо, податкова знижка дозволяє повернути частину утриманого із заробітної плати податку з доходів фізичних осіб у разі витрачання коштів на оплату навчання, іпотечне кредитування, благодійність тощо. Вичерпний перелік витрат, які дають на це право, передбачено статтею 166 Податкового кодексу України.
Включити до податкової знижки можна як свої витрати, так і витрати членів сім’ї першого ступеня споріднення, які не одержують зарплату.
Подати Декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки за результатами 2012 року можна аж до 31 грудня 2013 року. Проте громадяни, які не встигнуть до цієї дати, втрачають право на повернення коштів за витратами минулого, 2012 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool