Жителя Кіровоградщини викрито у зберіганні нарковмісних рослин

Вересень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 611 | Коментарі: 0

У домоволодінні раніше судимого за наркозлочини 32-річного мешканця одного з сіл Олександрійського району працівники поліції виявили марихуану.

Поліцейські отримали інформацію про зберігання чоловіком за місцем проживання наркотичних засобів, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

«Під час проведення обшуку у домоволодінні громадянина працівники поліції у підсобному приміщенні виявили та вилучили 19 висушених рослин, схожих на канабіс, та саморобний пристрій для його паління. Вилучене направлено для проведення експертизи», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool