Жителя Кіровоградщини викрито у крадіжці з будинку техніки та продуктів харчування

Грудень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

Ним виявився 36-річний житель міста Світловодськ, раніше судимий за наркозлочини. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Минулого тижня до Світловодського відділу поліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що з її домоволодіння було викрадено DVD-програвач, телевізор та 12 кг горіхів.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника. Місцевий житель, прогулюючись у районі приватного сектору, побачив домоволодіння, власникам якого колись здавав горіхи. Чоловік зайшов на подвір’я та, зірвавши навісний замок, потрапив до будинку, звідки викрав техніку і продукти харчування. Одразу забрати всі речі він не зміг, тому заховав частину за територією подвір’я, а згодом переніс все додому. Горіхи злодій продав на ринку, телевізор та програвач повернуто власникам», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool