Жителя Кіровоградщини викрито у крадіжці майже півтонни насіння

Травень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

61-річний мешканець Новомиргородського району викрав 450 кілограмів соняшника зі складського приміщення в одному з сіл. Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Було встановлено, що громадянин, використовуючи автомобіль родича, приїхав до складу, проник всередину та виніс насіння у мішках. Потім погрузив крадене до транспортного заходу і рушив у бік іншого населеного пункту.

Втім непоміченим із місця події зловмиснику зникнути не вдалося. Його побачили господарі складського приміщення і кинулися наздоганяти та викликали поліцію. Під час втечі водій не впорався з керуванням транспортним засобом та з’їхав із дороги, де його і спіймали. Чуже майно чоловік повернув власникам.

Розслідування за цим фактом у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, завершено. Матеріали справи направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новомиргородського відділення поліції Маловисківського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool