Жительці Кіровоградщини терміново потрібні донори

Серпень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

66-річна Ольга Сабадаш із Піщаного Броду, що на Кіровоградщині, три місяці тому почала лікувати серце і ходити на масаж. А що точно болить - не знала ні вона, ні лікарі. Біль пронизував усю грудну клітку. Тільки близько тижня тому з'ясувався діагноз - плазмоцитома (злоякісна пухлина кісткового мозку). Зараз жінка знаходиться на стаціонарі в Кіровоградській обласній лікарні.

"Так, хвороба невиліковна. Але лікарі сказали, що від переливання мамі стане краще. Звісно, вони нам не обіцяють 100-відсоткового покращення. Але вона зможе прожити бодай ще трохи і не так страждатиме від болю. Я розумію, що люди більш охоче здають кров маленьким діткам. І я їх розумію. Але ж ми не можемо опустити руки і дати мамі отак от померти. Донори можуть дати їй шанс на життя", - розповідає невістка Катерина.

Детальніше на сайті: https://donor.ua/recipients/6437

Наразі терміново потрібно 5 донорів кров 4(-) групи крові, аби якомога швидше зробити необхідні процедури. Скільки треба буде ще – невідомо. Родина Ольга сподівається тільки на небайдужих кропивничан, які можуть врятувати їх матусю.

Контактні телефони:

Невістка Ольги Катерина: 095 143 36 31

Донька Ольги Анжела: 095 232 45 18

Консультація стосовно донорства:

Координатор обласного осередку АМДУ Ольга Ткаченко: 099 441 39 14, 097 188 70 09


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool