Жительку Кіровоградщини викрито у шахрайстві

Серпень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Нею виявилася 21-річна раніше судима за крадіжку жінка. Обманним шляхом вона заволоділа грошима та майном на загальну суму понад 33 тисячі гривень мешканки Добровеличківського району.

У ході досудового розслідування було встановлено, що жителька Новоукраїнщини познайомилася з жінкою з сусіднього району, якій почала допомагати у веденні домашнього господарства.
Згодом помічниця дізналася, що знайома має намір придбати для своєї родички квартиру в іншій області. Цією інформацією зловмисниця вирішила скористатися для отримання коштів. Вона розповіла господарці, що має у власності помешкання та готова його продати за 45 тисяч доларів США.
Жінка, довіряючи знайомій, запропонувала у якості завдатку автомобіль, що належить її чоловіку, та велику рогату худобу, які сторони оцінили за домовленістю у 50 тисяч грн. Решту коштів покупець зобов’язалась сплатити протягом 2-3 років.
Аби подивитися квартиру, жінки поїхали у сусідню область, де зловмисниця попросила знайому перерахувати 1000 грн начебто на картку нотаріуса, який буде займатися оформленням документів з купівлі-продажу. Нічого не підозрюючи, жінка зателефонувала родичці і та виконала прохання шахрайки.

Застереження мешканців Кіровоградщини

- Як з’ясували правоохоронці у ході слідства, насправді, вищевказана банківська картка належала мешканцю Новоукраїнського району, якому зловмисниця була винна відповідну суму і таким чином повернула борг, - повідомив керівник Добровеличківського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко.
Отриманими у незаконний спосіб автомобілем та коровою зловмисниця розпорядилась на власний розсуд. За висновком експерта вартість транспортного засобу складає понад 27,5 тисяч гривень, великої рогатої худоби – майже 4950 гривень.
Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. За вчинене зловмисниці загрожує штраф, громадські або виправні роботи чи обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool