Жителів Знам'янки навчали правилам пожежної безпеки.

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Досить часто в оперативних зведеннях пожежно-рятувальної служби області з’являється інформація про пожежі у приватному житловому секторі на території Знам’янського району.

З метою профілактики вогневих випадків працівники держпожнагляду спільно з рятувальниками щомісячно здійснюють відпрацювання сіл району, під час яких проводяться подвірні обходи. Активізувати роз’яснювальну роботу серед населення вимагає й опалювальний період, адже саме на цей час припадає найбільший відсоток пожеж у помешканнях та різко зростає кількість загиблих на них.
Днями проведено рейд у житловому секторі міста Знам'янка. Особлива увага - будинкам, де проживають одинокі пенсіонери, багатодітні сім'ї та громадяни, які потрапили в скрутні соціально-побутові умови. Фахівці нагадали їхнім мешканцям правила пожежної безпеки, роздали застережні листівки та пам’ятки. Слід зазначити, що населення міста обігріває свої домівки не лише за допомогою газового опалення, а й використовує для цього печі. Тож в залежності від цього і обиралася тема для бесід. Вдалося поспілкуватися з господарями майже 30 домоволодінь. Усі вони погоджуються з тим, що правил пожежної безпеки слід дотримуватися. Разом з тим визнають, що інколи легковажать та їх порушують. Впевненість у тому, що біда може трапитися з кимось, а не зі мною, притаманна багатьом з нас. Тож закликаємо усіх бути обачними та берегти свої домівки від вогню.

 Жителів Знам'янки навчали правилам пожежної безпеки.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool