Жителі Східних областей дякують рятувальникам Кіровоградщини

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Днями на адресу голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександра Петіка надійшов лист подяки від переселенців зі Східних областей, які оселилися на Кіровоградщині.

«Звертаються до Вас переселенці із зони АТО, які живуть в пансіонаті «Славутич», що у м. Світловодську. Хочемо висловити величезну вдячність колективу служби порятунку Кіровоградщини за те, що піклуються про нас. Після переїзду у Кіровоградську область у нас є дах над головою, ми забезпечені харчуванням і спокійні за наших дітей.
Також хотілось би відзначити начальника світловодських рятувальників Ярослава Любецького, який щоденно допомагає нам у вирішенні різнопланових питань, не тільки як працівник відповідної служби, але і як депутат міської ради, залучаючи спонсорів і завдяки їх активній підтримці у нас більш ніж достатньо всього необхідного.
Нам організовують постійні поїздки та екскурсії, є можливість сходити на пляж. А 9 липня ми з дітьми з ініціативи рятувальників чудово провели час у Кіровоградському дендропарку: нам надали транспорт для поїздки, діти катались на атракціонах, пригощались морозивом, а перед від’їздом нагодували обідом та вручили подарунки. Впродовж усієї поїздки нас супроводжували працівники пожежно-рятувальної служби, за що їм велике спасибі».
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool