Жителі Обознівки врятували товариша, який ледь не загинув у річці

Серпень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про нещасний випадок на воді у селі Обознівка.

На місце події негайно виїхали рятувальники чергового відділення ДПРЧ-4, слідом за ними прибули лікарі швидкої допомоги. Але ще до приїзду рятувальників 27-річного чоловіка витягли з води двоє товаришів, разом з якими він відпочивав на березі річки Грузької. «Рятівники» розповіли, що до служби порятунку зателефонували, бо не сподівались на власні сили, коли зрозуміли, що другові, який зайшов у воду і почав тонути на їх очах, стало зле. Постраждалого в тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні.
Шановні громадяни! Купальний сезон триває, тож закликаємо не забувати про правила безпеки під час відпочинку на воді: небезпечно купатись у місцях, де невідоме дно, у затоплених кар’єрах, стрибати у воду зі скелястих берегів, влаштовувати жарти та ігри з притопленням, залишати без нагляду дітей, а також купатись після вживання алкогольних напоїв та тривалого перебування на спеці.
Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool